دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

خورشت بادمجان ازخورشتهای مورد علاقه منه ، حالا ندید میگیریم که خیلی چرب و چیلیه وقتی بخوایم این خورشت رو مجلسی درست کنیم ، بادمجونها رو نوع خاصی برش می زنیم که درادامه براتون توضیح میدم

 

 


مواد لازم

بادمجون خورشتی : نیم کیلو

گوشت قرمز تیکه شده: نیم کیلو

گوجه فرنگی : ۳ عدد

پیاز ریز شده : یک عدد

زعفران ، نمک و روغن : مقداری

رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

آب : ۴ لیوان

آبغوره: نصف پیمانه

 

طرز تهیه

یادمجونها رو پوست بگیرید بعد دو ساعت تو آب نمک خیس کنید بعد خشک کرده و سرخ کنید

اگه میخواهید مجلسی تر بشه میتونید به شکل زیر برش زده و سرخ کنید

پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه

بعد گوشت رو بچینید روش

و گوشتها رو هم تفت بدید تا کمی سرخ بشن

آب رو با رب مخلوط کنید و بریزید رو گوشت ، در ظرف رو ببنید همین که جوشید حرارت رو کم کنید تا گوشت پخته بشه حدود یک ونیم ساعت زمان میبره ( اگه گوشت گوساله باشه ) دراواخر پخت نمک رو اضافه کنید

وقتی گوشت پخته شد و حدود یک استکان آب تهش بود ازرو گاز بردارید

بادمجونها رو بچینید ته ماهی تابه ، گوشتها رو بزارید روش ، آب گوشت رو با زعفران و آبغوره مخلوط کنید و بریزید رو خورشت ، گوجه فرنگی ها رو هم نصف کرده و رو خورشت بچینید ، حدو یک ربع روی حرارت متوسط قرار بدید تا آب خورشت کشیده شده و به روغن بیفته

خورشت خوشمزه ما آماده ست ، نوش جونتون

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed