دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم


عدس ( معمولی یا قرمز ) : یک لیوان
پیاز ریز شده : 2 عدد
سیر ریز شده : 5 حبه بزرگ
هویج ریز شده : یک عدد
روغن زیتون خالص: 2 قاشق سوپخوری
آب مرغ : یک ونیم لیتر
سرکه یا آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
فلفل و نمک به مقدار لازم
برگ کرفس یا جعفری برای تزئین
پوره گوجه فرنگی : نیم کیلو

طرز تهیه

عدس ، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را بیفزایید. اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. و بگذارید جابیفتد.سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته آیلیمو یا سرکه را اضافه کرده و با برگ کرفس تزئین کنید. .

نکته: اگر ازعدس قرمز استفاده کردید نیازی به خیس کردن ندارد.

 

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed