دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این سوپ بسیار مقویه و طرزتهیه راحتی داره فقط برای پخت آن حتما باید ازآب قلم استفاده کنید

 


مواد لازم

جو : یک پیمانه

کلم سفید ریز شده : ۲ پیمانه

پیازریز شده: یک عدد بزرگ

آب قلم : سه لیوان

گشنیزخرد شده: یک پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری یا نیم کیلو گوجه فرنگی پوره شده

نمک و فلفل و آبلیموی تازه : مقداری

روغن مایع: سه قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه

 

جو رو ازدو روز قبل خیس کنید بعد بپزید ، اگرجوی پخته داشتید حدود دو و نیم پیمانه جوی پخته استفاده کنید.

کلم و پیازرو مخلوط کرده درروغن کمی تفت دهید فقط تا جائی که آب آن کشیده شود نیازی به تغییر رنگ نیست ، جوی پخته ، آب قلم و رب یا گوجه را به آن افزوده اجازه دهیدروی حرارت ملائم جوشیده و جابیفتد نمک و گشنیز را افزوده یکی دو جوش که زد ازروی گاز بردارید.

موقع سرو آبلیمو را افزوده و روی آن فلفل سیاه بپاشید.

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed