دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

جوی پرک یا جوی معمولی : ۲ پیمانه

هویج ریز شده: یک پیمانه

سیب زمینی ریز رنده شده : یک عدد متوسط

زرشک : ۲ قاشق سو پخوری

جعفری خرد شده : ۲ قاشق سوپ خوری

آ ب مرغ : ۲ پیمانه

آب : به میزان لازم

نمک ، رب ، زعفران ، آبغوره : به میزان دلخواه

گوشت مرغ ریش شده درصورت تمایل : نیم پیمانه

 

طرز تهیه

اگه ازجوی معمولی استفاده کردید بزارید بپزه بعد هویج ، سیب زمینی ، آب مرغ وآب رو اضافه کنید و اجازه بدید تا هویج ها بپزه ، اگه ازجوی پرک استفاده کردید اون رو نیم ساعت خیس کنید بعد با هویج ، سیب زمینی ، آب مرغ و آب بزارید همگی با هم بپزند ، درادامه رب ، زعفران ، نمک ، آبغوره و مرغ (درصورت تمایل ) رواضافه کنید وقتی سوپ جا افتاد زرشک توش بریزید وازرو گازبردارید .موقع سرو جعفری رو بپاشید روش و سرو کنید.

 

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed