دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
با تشکر ازمهشید جون به خاطر آموزش این آش خوشمزه

 

این آش یه آش بروجردی هست گویا درزبان محلی " ماسو" به معنی کشک و " ا " به معنی آب هست.

 


مواد لازم

 

نخود : نصف پیمانه

لوبیا سفید : نصف پیمانه

بلغورگندم: یک پیمانه

اسفناج خرد شده: سه لیوان

تره خرد شده : نصف لیوان

کشک: یک پیمانه

زردچوبه : یک قاشق مربا خوری

پیاز خلال شده: یک عدد

نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری

اب مرغ یا گوشت : ۸ لیوان

نمک : مقداری

 

طرز تهیه

 

نخود و لوبیا رو از۲۴ ساعت قبل خیس کنید ( خیس کردن حبوبات باعث میشه نفاخ نباشن )

بلغور رو دوساعتی خیس کنید، نخود و لوبیا رو بذارید بپزه وقتی نیم پز شدند آب بلغور رو خالی کنید و به نخود اضافه کنید آب گوشت یا مرغ رو هم بریزید و اجازه بدید حبوبات کاملا بپزن ، وقتی پختند سبزیجات و نمک رو اضافه کنید و تا آش جامیفته سسش رو آماده کنید

برای سس ، پیاز رو سرخ کنید زردچوبه و نعناع رو بهش اضافه کنید و بعد کشک رو مخلوط کنید ازرو گاز بردارید آخرهای طبخ که میخواستید آش رو سرو کنید سس رو بریزید توش یک جوش که زد آماده ست .

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed