دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

این سوپ ساده رو حتما همه شما بلد هستید ولی دوستی طرزتهیه ش رو خواسته بود گفتم بنویسم شاید مفید رهگذری باشه! حتما شما هم متوجه شدید با وجود اینکه این سوپ خیلی ساده ست اما بعضا اصلا خوشمزه از آب درنمیاد! طرزتهیه ش رو با تمام ریزه کاریهاش براتون می نویسم:

 

 


مواد لازم

 

سیب زمینی خرد شده : 1 عدد متوسط

هویج خرد شده : یک عدد متوسط

آب مرغ : 4 لیوان

زرشک : یک قاشق غذاخوری سرپر

جعفری خرد شده : یک قاشق غذاخوری

ورمیشل ( رشته سوپ ) : یک مشت یا تقریبا : نصف لیوان ( میتونید از ورمیشل های شکل دار هم استفاده کنید )

نمک ، آبلیمو یا آبغوره ، . زعفران : به میزان لازم

 

طرزتهیه

مهمترین مساله درمزه این سوپ ، آب مرغ هست ، استاک شما نباید بی مزه باشه یا بوی زخم مرغ رو بده ، اگه مرغ رو با سبزیجاتی مثل کرفس ، سیر ، برگ بو ، میخک و سیب بزارید بپزه آب خوشمزه ای حاصل میشه ، بعلاوه اگه آب حاصل از پخت همه قسمتهای مرغ رو استفاده کنید خیلی خوشمزه تر میشه ( آب حاصل از پخت سینه مرغ به تنهائی زیاد خوشمزه نیست ) اگر احساس میکنید آب مرغ کم مزه هست میتونید از قرصهای آماده آب مرغ هم به سوپ اضافه کنید .

آب مرغ رو بزارید رو گاز و هویج رو بریزید توش تا بجوشه 5 دقیقه بعد از جوشیدن هویج ، سیب زمینی ها رو هم اضافه کنید و اجازه بدید تا هردوشون کامل بپزن ( هویج رو زودتر می ریزیم چون دیرتر پخته میشه ) هویج و سیب زمینی رو هم شکل خرد کنسد یا هردوشون رو مربع ریز بکنید یا هردوشون رو خلالی کوچیک ، اینها مواردی هست که در شکل ظاهری سوپ خیلی موثره و نشانه ای از کدبانوگری و سلیقه شماست .

وقتی هویج و سیب زمینی پخت نمک و زعفرون رو اضافه کنید ( تو سوپهای مجلسی رب نمی زنن ولی اگه برای خودتون تو خونه میخواهید تهیه کنید میتونید از رب یا آب گوجه فرنگی هم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه )بعد از ریخت چاشنی ها یه جوش که زد ورمیشل رو اضافه کنید ، بعد ازریختن ورمیشل نباید زیاد بجوشه همین که ورمیشل ها پخت آب غوره یا آبلیمو رو هم به سوپ افزوده ، زرشک رو هم اضافه کنید و ازرو گاز بردارید موقع سرو جعفری رو بریزید روش.

در هر مرحله اگه احساس کردید آب سوپ شما کم شده میتونید کمی آب جوش بهش اضافه کنید ولی مراقب مزه ش باشید که مزه آب نده.

اگر برای خودتون تو خونه این سوپ رو درست میکنید میتونید به جای آب مرغ از آب قلم هم استفاده کنید یا تکه های کوچک گوشت مرغ پخته یا جگر مرغ پخته رو هم به سوپ اضافه کنید ، این موارد سوپ رو خیلی خوشمزه میکنن ولی برای مهمونیهای رسمی مناسب نیستند.

عکسی که میبینید سوپی هست که علاوه برزعفرون آب گوچه فرنگی هم بهش زدم و توش جگر مرغ پخته شده و نخود فرنگی هم ریختم

درضمن این مقدار مواد برای 4 نفر مناسبه.

 

[ پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:۱٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed