دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

این همون آشی هست که برای سرما خوردگی پخته میشه خیلی مقوی ودرعین حال خیلی خوشمزه ست میشه گفت یه انتی بیوتیک کامله!

 

 


مواد لازم

عدس: یک پیمانه
پیاز: 2 عدد
سیر: یک بوته
آب مرغ یا آب قلم: 6 لیوان
سبزی شامل اسفناج و گشنیز به نسبت مساوی پاک شده و خرد شده: 250 گرم
برنج: نصف پیمانه
نمک و روغن : مقداری
شلغم ریز شده ( درصورت تمایل ): 2 عدد



طرز تهیه

عدس رو دوساعت خیس میکنید ، پیاز رو خیلی ریز خرد کنید و درکمی روغن خیلی کم تفت بدید فقط تا جائی که نرم بشه بعد اب مرغ رو بهش اضافه کنید ؛ عدس رو ابکش کنید و بریزید توش و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو بزارید تا عدس نیم پز بشه دراین زمان برنج رو هم شسته و به آش اضافه کنید و اجازه بدید رو حرارت ملایم برنج خوب پخته و شکفته بشه ، سیررو خیلی ریز خرد کرده و به همراه سبزیجات و شلغم به اش اضافه کنید و رو حرات ملایم اجازه بدید آش خوب جابیفته و سیرو شلغم کامل پخته بشه
درصورت تمایل هنگام سرو میتونید چند قاشق ماست بهش اضافه کنید به شرطی که سرما نخورده باشید!
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٢٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed