دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آرشيو مطالب

 

این همون آشی هست که برای سرما خوردگی پخته میشه خیلی مقوی ودرعین حال خیلی خوشمزه ست میشه گفت یه انتی بیوتیک کامله!

 

 


مواد لازم

عدس: یک پیمانه
پیاز: 2 عدد
سیر: یک بوته
آب مرغ یا آب قلم: 6 لیوان
سبزی شامل اسفناج و گشنیز به نسبت مساوی پاک شده و خرد شده: 250 گرم
برنج: نصف پیمانه
نمک و روغن : مقداری
شلغم ریز شده ( درصورت تمایل ): 2 عدد



طرز تهیه

عدس رو دوساعت خیس میکنید ، پیاز رو خیلی ریز خرد کنید و درکمی روغن خیلی کم تفت بدید فقط تا جائی که نرم بشه بعد اب مرغ رو بهش اضافه کنید ؛ عدس رو ابکش کنید و بریزید توش و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو بزارید تا عدس نیم پز بشه دراین زمان برنج رو هم شسته و به آش اضافه کنید و اجازه بدید رو حرارت ملایم برنج خوب پخته و شکفته بشه ، سیررو خیلی ریز خرد کرده و به همراه سبزیجات و شلغم به اش اضافه کنید و رو حرات ملایم اجازه بدید آش خوب جابیفته و سیرو شلغم کامل پخته بشه
درصورت تمایل هنگام سرو میتونید چند قاشق ماست بهش اضافه کنید به شرطی که سرما نخورده باشید!
[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٢٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
RSS Feed