دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

آش دوغ یکی ازآشهای معروف و خوشمزه آذریه، تو مناطق مختلف آذربایجان تغییراتی تو مواد و طرزتهیه ش وجود داره ، اگه گذرتون به سرعین افتاده باشه حتما " ازآش دوغهای خوشمزه اونجا خوردین ، روشی رو که براتون می نویسم یکی ازخوشمزه ترین رسپی های آش دوغه.

 


مواد لازم

نخود: یک لیوان

سبزی : نیم کیلو شامل گشنیز و شوید به نسبت مساوی

سبزی سیر تازه درصورتیکه فصلش باشه یا تو فریز داشته باشید: حدودا": یک لیوان (وجودش اجباری نیست )

سیر رنده شده : یک بوته درشت

برنج آش : یک پیمانه

دوغ : دو لیتر

آب مرغ : یک لیتر

نمک و روغن : خیلی کم

پیاز ریز شده : ۲ عدد

 

طرز تهیه

نخود رو ۲۴ ساعت خیس کنید بعد بپزید

برنج رو حداقل ۴ ساعت خیس کنید.

پیاز رو تو روغن تفت بدید تا طلائی بشه ، اب مرغ و نخودرو بهش اضافه کنید و بزارید یه جوش بزنه بعد سبزی ، برنج و سیر رو اضافه کنید و اجازه بدید تا برنج پخته شده و شکفته بشه

سپس دوغ رو بریزید ، بعد ازاین مرحله باید مدام آش رو هم بزنید تا زمانی که بجوشه ، وقتی جوشید اماده سروه ، اگه هم نزنید دوغ میبره و دلمه میبنده. توجه داشته باشید که آش باید رو حرارت متوسط جابیفته.

تو بعضی مناطق برای جلوگیری ازدلمه شدن دوغ ، بهش تخم مرغ اضافه میکنن ، من این روش رو اصلا دوست ندارم چون بوی تخم مرغ مزه آش رو به هم میزنه .

درانتها نمک آش رو تست کنید ( بخاطر دوغ نمک کمی مصرف میشه ) و بعد نوش جونتون

 

[ سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed