دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این خمیر یه خمینازک و بسیار پرکاربرد درآشپزی هست ،از اون برای تهیه انواع باقلوا ، تارت و اشترودل استفاده میشه


مواد لازم


آرد :225 گرم
نمک یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده 1 عدد
روغن آفتابگردان 2 قاشق سوپخوری
آب ولرم 150 میلی لیتر


طرز تهیه

آرد و نمک را رد ظرفی الک کرده در مرکز آن گودی ایجاد کنید و تخم مرغ را همراه روغن و آب داخل گودی ریخته مخلوط کنید تا خمیر چسبنده

شود.خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده ضربه بزنید تا حالت چسبندگی آن از بین برود.خمیر را روی یک حوله قرا داده و یک کاسه را روی آن برگردانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید(در محیط گرم)
سپس روی سطح آرد پاشی شده خیلی نازک باز کنید به طوری که کاملاً یکدست و صاف و بدون پارگی باقی بماند
این خمیر را می توان مدت طولانی در فریزر نگهداری کرد و می توان به اندازه ی دلخوه برش زد و بین دو کاغذ روغنی نگهداری نمود..خمیر ها را داخل ظرف در دار در فریزر نگهداری کرده و هنگام استفاده دو ساعت قبل از فریزر به یخچال منتقل کنید.

[ چهارشنبه ٢۱ امرداد ۱۳۸۸ ] [ ٩:۱٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed