دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

قبلا" یه نوع قرمه سبزی آموزش دادم این هم یک نوع دیگه ست که مختص آشپزی آذریه ، اصولا تو غذاهای تبریز رب و زعفران و آبغوره نقش زیادی بازی می کنن ، این قرمه سبزی تازگی خاصی داره و طعمش بی نهایت دلپذیره ، تو این خورشت شنبلیله وجود نداره بنابراین اونهائی که ازبوی این سبزی خوششون نمیاد با خیالت راحت میتونن از این نوع قرمه سبزی میل کنن.

 


مواد لازم

گوشت خورشتی: 500 گرم

سبزی شامل تره و جعفری به نسبت مساوی : 500 گرم

لوبیا چشم بلبلی : یک پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

پودر لیمو عمانی: یک قاشق غذا خوری

پیاز: 2 عدد

آبغوره : یک سوم پیمانه

نمک و روغن : مقداری

 

طرز تهیه

پیازرو ریز کنید بعد توروغن تفت بدید ، طلائی که شد گوشت رو اضافه کنید گوشت رو هم تفت بدید تا آب بندازه و اگه دلتون خواست میتونید سرخ هم بکنید ، بعد 5 لیوان آب بریزید و اجازه بدید گوشت بپزه

لوبیا رو حداقل 4 ساعت خیس کرده بعد بپزید اول باید یه سری که آبش جوشید دوربریزید بعد مجددا آب بریزید و بزارید بپزه

گوشت که پخت باید حدودا" 2 لیوان آب توش باشه ، لوبیای پخته ، سبزیجات ( بدون اینکه تفت بدید )، نمک ، رب و آبغوره رو اضافه کنید اگه آبش کم بود آب جوش اضافه کنید واجازه بدید خورشت جوشیده و جابیفته بعد پودر لیمو عمانی رو اضافه کرده هم زده و ازرو حرارت بردارید

نکته ۱: میتونید ازسایر لوبیا هم استفاده کنید

نکته۲: اگه بخواهید به جار یپودر لیمو عمانی از خود لیمو عمانی استفاده کنید ، ۲ تا لیمو عمانی رو بشوئید چند تا سوراخ تو بدنه شون ایجاد کنید و وقتی همه مواد رو قاطی میکنید اونا رو هم بریزید تو خورشت.

 

قرمه سبزی - 1

برای مشاهده موارد مشابه کلیک کنید

انواع خورشت

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed