دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این باقلوائی که آموزش میدم یکی از راحت ترین باقلواها ست ، من خودم زیاد اهل باقلوا نیستم زودی دلم رو میزنه ولی خیلی ها عاشق باقلوا هستنزبان

باقلوا

 


مواد لازم

خمیر هزارلا : 400گرم

گردوی خرد شده : یک پیمانه

دارچین :یک قاشق غذاخوری

شکر : 3 پیمانه

آب : یک و نیم پیمانه

زعفران دم کرده : مقداری

کره آب شه : یک قاشق سوپ خوری

باقلوا

طرز تهیه

شکر و آب را روی حرارت گذاشته و اجازه بدید قوام بیاد بعد رعفرون رو اضافه کرده ازروحرارت برداشته و اجازه بدید کاملا خنک بشه.

قالب گرد کیک را چرب کرده و نصف خمیر را به قطر 0.5  سانتی متر ته آن پهن کنید ، گردو ودارچین رو روی آن پاشیده و نصف بقیه خمیر رو رو آن پهن کنید ، بعد هرطوری که خواستید برش بزنید و کره رو با قلم مو ری باقلوا بمالید

فررو ازقبل گرم کنید و باقلوا رو به مدت 20 تا 30 دقیقه دردرجه حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید.

بعد باقلوا رو ازفر درآورده و شربت خنک رو به دفعات روی باقلوا بریزید و اجازه بدید جذب بشه درنهایت روی اون پسته خرد دشه ریخته و سرو کنید.

نکته 1: به جای گردو میتونید ازانواع مغزها و به جای دارچین میتونید از انواع ادویه بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید.

نکته2 : خمیر هزارلا رو میتونید حاضری ازقنادیها بخرید یا خودتون تهیه ش کنید.برای مشاهده طرز تهیه ش کلیک کنید خمیر هزارلا

نکته 3: اگه شربت رو یکباره روی باقلوا بریزید با قلوا خمیر میشه.

[ جمعه ٢٢ مهر ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:۳۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed