دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

سمبوسه یک نوع غذای خمیری هست که تقریبا درهمه جای دنیا  سرو میشه ، اصل این غذا ایرانیه  و  کلمه " سنبوسه "به معنی  هرچیز مثلثی شکل هست ، به مرور تغییر شکل یافته و امروزه مردم به اسم سمبوسه میشناسن.

سنبوسه را درزبان انگلیسی و آلمانی Samosa  ،  درزبان فرانسه Samoussa و درزبان عربی  "السنبوسة"  میگن.

سنبوسه درانواع بسیار متفاوتی تهیه میشه ، سنبوسه بندری یکی ازسنبوسه های رایج درایرانه که به تندی مشهوره ، هرچند بهتره این غذا با خمیرسنبوسه درست بسه اما با نون لواش هم میشه اون رو تهیه کرد.

 


مواد لازم

سیب زمینی آب پز رنده شده یا له شده : 2 عدد

جعفری تازه خرد شده : نصف لیوان

نمک و فلفل

فلفل سبز تند خرد شده : به میزان دلخواه

نان لواش که به صورت مستطیل برش خورده : مقداری

روغن برای سرخ کردن : مقداری

 

طرزتهیه

سیب زمینی ، نمک ، فلفل و جعفری رو خوب مخلوط کنید، ازاین مخلوط داخل نون لواش گذاشته مانند شکل تا کنید بعد بچینید تو ماهیتابه و سرخ کنیدبزارید تو صافی روغن اضافیش بره بعد سرو کنید

 

 

[ دوشنبه ٢٥ مهر ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed