دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

مواد لازم

 مایه خمیر ترش : یک قاشق غذاخوری

 شیر 1 : لیوان

 تخم مرغ 2 : عدد

 آرد نی: تقریبا 500 گرم

 کره  : 100 گرم

 آب گرم : نصف لیوان

نمک : مقداری

طرز تهیه

آب و مایه خمیر را با هم مخلوط کره و اجازه بدیدکامل پف کنه ، آرد را در ظرفی ریخته و تخم مرغ را به آن ا فزوده سپس نمک و مایه خمیر ترش  آماده را  به مواد بالا اضافه کنید .کره وشیر را به مایه اضافه کرده و هم بزنید و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس از یخچال درآورده  ارتفاع سه تا چهار میلی متر بازکرده و به صورت مستطیل برش زده و استفاده کنید.

البته خمیر سنبوسه به صورت حاضری نیز  درکشورهای عربی فروخته میشه

 
[ شنبه ٢٥ مهر ۱۳۸۸ ] [ ۸:٠۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed