دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

 

زردآلو: یک کیلو

شکر: ۴۰۰ گرم

ورقه ژلاتین : ۴ ورق

جوهرلیمو : نوک قاشق چایخوری

آب داغ: یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

هسته زردآلوها رو گرفته و تو مخلوط کن میکس کنید ، بعد بزارید رو حرارت تا بجوشه و غلیظ تر بشه ، مدام هم بزنید تا ته نگیره ، وقتی کمی غلیظ تر شد شکر رو اضافه کرده و روحرارت ملائم بجوشونید تا به غلظت دلخواه برسه ، جوهر لیمو رو تو یه قاشق آب داغ حل کرده به مارمالاد اضافه کنید.

ورقه های ژلاتین رو چند دقیقه بندازید تو آب سرد تا نرم بشن بعد بندازید تو مارمالاد هم بزنید حل که شد از رو حرارت بردارید

نکته: ژلاتین قابل حذفه چون زردآلو به اندازه کافی لعابداره.

[ یکشنبه ٢۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed