دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این مربا یه مربای بسیار خوش طعم و درعین حال شیکه ، شما میتونید به عنوان ظرف برای سایر مرباها یا تنقلات ریز ازاین مربا استفاده کنید.

 

 


 

مواد لازم

 

لیمو ترش: یک کیلو

شکر: دوکیلو

وانیل و جوهر لیمو : مقداری

آب : دو لیتر

 

طرز تهیه

 

لیمو ها رونصف کنید وابشون رو بگیرید ، ابلیموی حاصله رو برای مصارفتون بزارید کنار و پوستها رو ۲۴ ساعت تو آب خیس کنید، بعد با قاشق چایخوری تفاله های توش رو جدا کنید ، مجددا" ۲۴ ساعت خیس کنید و در این مدت دو یا سه بار آبش رو عوض کنید.

بعد آبش رو کامل خالی کنید بریزید تو قابلمه وتاسرش آب پرکنید وقتی جوشید ، ابکش کنید واین کار رو چهار پنج باری تکرار کنید تا زمانی که پوستها کامل پخته شده و وقتی دندون میزنید تلخی نداشته باشه. ( مواظب باشید زیاد نپزه که پاره بشه)

آب وشکر رو بجوشونید ( شربت رقیقی به موحد میاد) و پوست لیموها رو بریزید توش و اجازه بدید جوشیده وشکررو جذب کنه ، زمانی مربا آماده ست که پوست ها رنگشون کاملا شکلاتی شده باشه ، ممکنه شربت مربا کاملا جذب بشه ولی پوست لیموها هنوز کاملا شکلاتی نشده باشن دراین حالت باید مجددا آب وشکر مخلوط کنید وبریزید رو مربا ...

وقتی مربا آماده شد کمی وانیل و نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو رو باهاش مخلوط کنید هم زده واز رو گاز بردایرد.

 

[ پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ ] [ ۱٢:۳٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed