دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

کمپوت برای افرادی که ناراحتی معده دارند و نمیتونند میوه خام بخورن گزینه خیلی مناسبیه ، همه خواص میوه خام رو داره جز ویتامین ث ، بعلاوه وقتی میوه زیادی دارین یکی ازگزینه های نگهداری میوه برای مدت طولانیه وبرای تزئین دسرها وبستنی هم خیلی مناسبه ...درضمن کمپوت خنک هم توتابستون خیلی می چسبه

 


 

طرز تهیه

برای تهیه کمپوت میوه رو پوست بگیرید و درشت خرد کنید آب بریزید روش تا جائی که روی میوه ها رو کامل بپوشونه ، بعد خیلی کم شکر بریزید ، میزان شکر بستگی به نوع میوه داره مثلا زردآلو شکر خیلی کمی میخواد ، به عنوان مثال برای یه کیلو سیب سه قاشق شکر کافیه ...بعد در ظرف رو بزارید وروحرارت متوسط بپزید معمولا نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه وقتی میوه ها پخت ازروگاز بردارید. دراین مرحله میتونید شکرش رو تست کنید اگه احساس کردید خیلی کم شیرینه بهش شکر اضافه کنید وبزارید یه جوش بزنه.

میتونید درمرحله آخر پخت بهش گلاب یا هر اسانسی که دوست داشتید بزنید یا چند تا هل درسته رو بندازید توش که بجوشه هرچند من خودم طعم واقعی میوه رو ترجیح میدم.

کمپوت سیب

کمپوت هلو

[ پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ ] [ ۱٢:۳۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed