دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این کدو تنبل رو این طوری نبینید ها ! یه پتانسیل هائی برای تبدیل شدن به خوراکیهای خوشمزه داره که نگو!

به نظر من مرباش خوشمزه ترین مربای دنیاست ، من اینقدر این مربا رو دوست دارم که مامانم مجبور میشه قایمش کنه! چون هیچ مقاومتی دربرابرش ندارم وممکنه دخل همش رو یه جا بیارم.

این مربا یه مربای بسیار مناسب برای استفاده به عنوان دسره ، هرچند پختنش کمی وقت گیره اما به نظر من ارزشش رو داره.

 


مواد لازم

 

کدو تنبل : یک کیلو

شکر : تقریبا " 2 کیلو ( ممکنه بیشتر هم مصرف بشه ! ما برای 4 کیلو کدو 9 کیلو شکر مصرف کردیم)

وانیل : نصف قاشق چایخوری

هل : چند عدد

آب آهک : مقداری

اب : 5 لیتر

جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه

 

آب آهک رو که تو لینک زیر آموزش دادم میتونید ببینید

http://www.vszf.blogfa.com/post-169.aspx

برای مربای کدو حلوائی بهتره ازکدوهای نارنجی و تپل استفاده کنید چون این کدوها گوشتی تر هستند ،

 

پوست کدو رو بگیرید و تخمش رو جدا کنید قمت نرم داخل کدو روهم بگیرید قسمت گوشتی و سفت کدو برای مربا استفاده میشه ، بعد اون رو یا قالب بزنید و یا هر طور که دوست داشتید خرد کنید ، من به صورت زیر خرد کردم

بعد اونها رو به مدت 48 ساعت تو آب آهک قرار بدید بعد 48 ساعت هم داخل آب خالص قرار بدید و تواین مدت چند بار آبش رو عوض کنید ، بعد بریزید توقابلمه و توی قابلمه رو با آب پرکنید وبزارید بجوشه وقتی جوشید ابکش کنید و مجددا بزارید با اب خالص بجوشه این عمل برای اینه که ضمن پخته شدن کدوها باقیمونده آهک اونها هم جدا بشه ، یکی از کدوها با دندون تست کنید اگه آهک نداشت دیگه جوشوندن کافیه ( اگه با گاززدن کدو زبونتون منقبض نشد یعنی آهک نداره ) معمولا 2 یا 3 بار جوشاندن کافیه ، کدو ها ر و بریزید تو ابکش ، شکر و آب رو بجوشونید ( شربت بسیار رقیقی حاصل میشه ) هل هارو بریزید تو شربت و کدوها رو بریزید توش و اجازه بدید رو حرارت نسبتا زیاد بجوشه و شیره رو جذب کنه ، اگه دیدید همه شیره جذب شد و لی رنگ مربا هنوز مثل مربا نشده و فاقد شیره ست مجددا باید روش شکر و آب بریزید. در آخر جوهر لیمو رو تو یه قاشق سوپ خوری آب جوش حل کرده به همراه وانیل به مربا اضافه کنید یه جوش که زد ازرو گازبردارید.

[ جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸ ] [ ۱٢:٤۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed