دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این برانی که میبینید محصول یه روز تعطیله که توخونه تنها بودم ومثلا برای درس خوندن نرفته بودم گردش اولش قراربود برا نهار نیمرو بخورم بعدش که ازدرس خوندن خسته شدم تصمیم گرفتم ازخودم پذیرائی کنم و با دیدن لوبیا سبز تو یخچال یاد این برانی خوشمزه افتادم.

 


مواد لازم

 

لوبیا سبز که بندانگشتی خرد شده : یک لیوان

سیب زمینی خلال شده : یک عدد

تخم مرغ: یک عدد

سیر خرد شده: ۴ حبه

پیاز خرد شده: یک عدد

ماست : یک پیمانه

گوجه فرنگی پوست گرفته وخرد دشه: دو عدد

نمک وفلفل: مقداری

طرزتهیه

 

سیب زمینی ها رو یا بخارپز کنید ویا سرخ کنید وبزارید کنار...

لوبیا رو هم با کمی نمک و آب بزارید خوب بپزه....

روغن رو داغ کنید سیر و پیاز رو توش تفت بدید بعد لوبیا رو بهش اضافه کنید بعد کمی تفت دادن ، سیب زمینی ، نمک ، فلفل و گوجه فرنگی رو اضافه کنید ، اجازه بدید آب غذا کشیده بشه ، تخم مرغ رو بشکنید تو غذا و سریع هم بزنید ، دوقاشق ازماست رو هم بریزید روش و هم زده از رو گاز بردارید.

موقع سرو بقیه ماست رو بریزید کنارش و با نون تازه نوش جون کنید.

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۸:٢٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed