دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


 

مواد لازم

 

بادمجان ریز: یک کیلو

شکر: یک ونیم کیلو

آب: یک لیتر

وانیل و جوهر لیمو : مقداری

آهک . آب : مقداری

 

طرز تهیه

 

برای این مربا بادمجانهای بسیار ریز را انتخاب می کنیم ، پوست آنها را گرفته و 48 ساعت درآب آهک قرار می دهیم ، (برای تهیه آب اهک تقریبا نصف پیمانه آهک را در 4 لیتر آب حل کنید بعد آن را صاف کنید تا فاقد ذرات معلق باشد ) بعد از 48 ساعت به مدت 48 ساعت دیگر هم درآب خالص بادمجانها را قرار می دهیم و دراین مدت ، هفت هشت باری آب را عوض میکنیم ، سپس بادمجانها را در قابلمه بزرگی ریخته و قابلمه را آز آب پرمیکنیم و میگذاریم تا بجوشد بعد از اینکه دو سه دقیقه جوش خورد آن را آبکش میکنیم و مجددا با آب جدید میجوشانیم این عمل را حدود6 بار تکرار میکنیم تا زمانی که بادمجانها پخته شده و آهک آنها گرفته شود ، ممکن است تعداد دفعات چوشاندن شما کمتر یا بیشتر از 6 بار باشد که این مساله با جنس بادمجانها مرتبط است ، تست گرفته شدن آهک از بادمجانها به این ترتیب است که وقتی بادمجان رو به دندان گرفتیم نوک زبان رو جمع نکنه! ( هرچند معمولا 6 مرتبه جوشاندن برای این امر کافیست )

بعد شکر و یک لیتر آب را مخلوط کرده و روی حرات میجوشانیم وقتی جوشید بادمجانهار اداخل آن ریخته و حرارت را ملائم میکنیم تا شربت قوام آمده و به خورد بادمجانها برود در آخر جوهر لیمو را در یک قاشق آب جوش حل کرده به همراه وانیل به مربا افزوده هم زده و ازروی گاز برمیداریم.

 

[ سه‌شنبه ٢٤ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱٢:٤۸ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed