دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


 

مواد لازم

یک کیلو سیب کوچک

4 لیوان شکر

2 لیوان آب

کمی جوهر لیمو

طرز تهیه

درواقع طرز تهیه مرباها زیاد با هم فرقی ندارن فقط باید با بافت میوه اشنا باشین ، این سیب هائی که من ازشون مربا درست کردم تو تبریز بهشون میگن " سیب عاشقی" یه جورهائی شبیه سیب گلابه!
اول شکر و آب و جوهر لیمو رو بجوشونید وقتی قوام اومد سیب هارو که پوست کندیدو هسته ودمش رو گرفتید بندازید توش مساله مهم همین جاست ! اگه سیب هاتون سفته شربتتون باید کمی شل باشه ومقدارجوشوندن بیشتر میشه اگه سیب هاتون کامل رسیده ست شربت باید کاملا قوام یافته باشه بعد سیب هارو بندازید توش ، 5 یا 6 دقیقه ای که جوشید کافیه ، اگه این نسبت رو رعایت نکنید ممکنه سیبها وابرن و شکل خوشگل خودشون رو از دست بدن.
اگه سیب رو خرد میکنید این مساله زیاد مهم نیست میتونید شربت رو رقیق تر بکنید تا سیبها توش زیاد بجوشه و مرباتون قرمز بشه ولی برای سیب درسته باید مواظب غلظت شربت باشید.
سیب خودش چون میوه معطریه نیاز به هل و گلاب نداره

[ پنجشنبه ۱٩ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱٢:٥٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed