دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این نوع گردو خیلی خوشمزه ست و سه سوته ازظرف غیب میشه ! میگید نه...امتحان کنید

 


روش اول

گردوهای کهنه: گردوهائی که دورازچشم شما گوشه کابینتی ، جائی قائم شدن و حالا کهنه ان... برای این گردوها ، اونها رو به مدت ۲۴ ساعت تو آب و نمک خیس کنید بعد آبکش کنید و بدون روغن سرخش کنید تازمانی که آبش کاملا کشیده شده و خشک بشه مواظب باشید نسوزهباید مرتبا" هم بزنید ، به این عمل تو ترکی میگن "قورماق" ولی متاسفانه معادل دقیق فارسی نداره ، تا حدودی شبیه " بودادن" است.

روش دوم

گردوهای معمولی : این گردها رو هم میتونید تو آب نمک خیس کنید ولی اگه عجله داشتید گردوها رو بریزید تو ماهیتابه ، خیلی کم آب بپاشید روشون و بعد نمک پاشیده و سرخ کنید

[ سه‌شنبه ۱٤ تیر ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed