دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

به چغندر پخته لبو میگن که دونوعه یکی لبوی قرمز یکی لبوی زرد ، لبوی زرد بیشتر تو نواحی آذربایجان رایجه ، شیرین تر ازلبوی قرمزه و پختش نیازی به شکر نداره .

لبوی قندی

این لبوها ازچغندرقند درست شدن که تو تبریز خیلی رایج هستند و معمولا تو فصل سرما تو درشکه های ! مخصوصی فروخته میشن ،

 


این چغندرها شکل مخروطی دارن پوستشون نارنجیه و مغزشون سفید بعد ازپختن به این رنگ درمیان ، زمان پختشون بیشتر ازچغندرهای قرمزه اما خیلی شیرین ترازاونها هستند ونیازی به شکر ندارن ( البته من به اون چغندرها هم شکرنمیزنم ) بعضی ها این لبو رو با شیره انگور می پزن که دیگه واقعا دلم رو میزنه من که نمی تونم بخورم .

 

 

تو زودپز 4 ساعتی پختش طول میکشه ، توقابلمه راحت 8 ساعتی زمان میبره و توماکرو ویو یه چهل دقیقه ای طول میکشه

 

لبوی قرمز

 کم شیرین تر از لبوی قندی هستند ، و کمی زود تر پخته میشن ، بعضی ها موقع پخت بهش چند قاشقی هم شکر اضافه میکنن

 

 این همون لبوئیه که به خاطر رنگش خیلی محبوبه و برای پختن انواع خوراکیها ازش استفاده میشه

 

 برای پخت تو ماکرو ویو لبوها رو تو یه ظرف شیشه ای بریزید ، تا جائی آب بریزید که روی لبوها رو بپوشونه بعد روی ظرف سلفون بکشید و چند تا سوراخ روش ایجاد گنید ( اگه این کارو نکنید سرمیره ) بعد ۴۰ دقیقه تو درجه بالا بزارید بپزه.

 
 
 
[ جمعه ۱٠ دی ۱۳۸٩ ] [ ٩:۳٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed