دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

امروز میخوام درمورد پاستا و انوع مختلف اون بنویسم ، عنوانهائی که ما به اشتباه ماکارونی و اسپاگتی میگیم درواقع انواع مختلفی ازپاستا هستن ، پاستا ها ازنوعی خمیر ایتالیائی درست میشن که متشکل از آب ، آرد و تخم مرغ هست که گاها" بعضی افزودنیها و سبزیجات هم به آنها اضافه میشه ، فرق پاستا ها با رشته پلوئی و رشته آش ایرانی درمواد تشکیل دهنده اونهاست ، رشته های ایرانی فاقد تخم مرغ هستند . چون اولین گروه پاستائی که وارد ایران شده به شکل لوله ای یا ماکارونی بوده ما به همه انوع پاستا ، ماکارونی میگیم

پاستاها رو باسس های متفاوتی سرو میکنن مانند سس گوشتی ، سس سبزیجات ، سس آلفردو و...

پاستاها ی مرغوب از آرد سمولینا درست میشن و ازنظر شکل ظاهری تقسیم بندیهای متفاوتی دارن مانند پاستاهای بلند ، کوتاه ، فوری ، سوپی و... در تصاویری که در ادامه مطلب میاد میتونید انواع پاستا رو با اسامی ایتالیائی اونها بشناسید بعضی ازانوع معروف پاستا عبارتنداز:

 


 

پاستا فوزیلی یا پاستا فنری یا پیچی Fussili

 

ماکارونی یا پاستا لوله ای Maccheroni (که میتونه درانواع کوتاه ، بلند ، باریک . کلفت باشه )

 

اسپاگتی Spaghetti

(فرقش با ماکارونی اینه که توپر هست )

 

فتوچینی یا تالیاتلی Fettucini - Tagliatelle

 

گوش ماهی یا صدفی Shell

 

پروانه ای Farfalle یا پاپیونی Papillon

 

شیلنگی یا پنه Penne

 

خاویاری یا نقطه ای Couscous

 

آرنجی Elbow

 

لازانیا ( پاستای پهن )Lasagna

 

ریگاتونی Regatoni

(پاستاهائی که روشون شیار دارن ودرانواع مختلف تهیه میشن مثل ریگاتونی شیلنگی ، ریگاتونی بازوئی و ..)

 

 

کانلونی Cannelloni

 

پاستا سوپی یا ورمیشل Vermicelli

البته پاستاها انواعشون بسیار متنوع تره من فقط انواع مشهورش رو نوشتم

 

[ جمعه ۱ بهمن ۱۳۸٩ ] [ ٩:٤٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed