دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


 

مواد لازم

زیتون سبز که هسته و تلخیش گرفته شده : 500 گرم

گردوی : 200 گرم

سیر رنده شده : یک بوته دشت

آب انار ( ترجیحا" ترش ) : یک پیمانه

رب انار : دو قاشق غذاخوری

گلپز: یک قاشق چای خوری پر

سبزی شامل نعناع ، گشنیز چوچاق (زلنگ ) : 3 قاشق غذاخوری

نمک : مقداری

دانه انار درصورت دلخواه : مقداری

 

طرزتهیه

 

زیتون اگه شور بود داخل آب خیس کنید تا شوریش گرفته بشه بعد آبش رو خالی کنید، سیر ، سبزی و گردو رو چرخ کرده بهش اضافه کنید بعد گلپر، رب انار ، آب انار وکمی نمک رو افزوده مخلوط کنید اگه خواستید دانه انار هم بهش اضافه کنید .

میزان سیر و ترشی زیتون پرورده به دلخواه شما قابل تغییره.

معمولا ما غیرشمالیها چوچاق دردسترس نداریم دوستی میگفت به جای اون میشه نعناع رو بیشتر کرد.

نکته : زیتون پرورده رو نباید درش رو محکم ببندید چون عرق میکنه و طعمش عوض میشه

[ یکشنبه ۱ آبان ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed