دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

گلابی : دوکیلو ( ازاون گلابی های سفت که تو تصویر می بینید)

شکر : یک و نیم کیلو

جوهر لیمو: نوک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

گلابی هارو پوست بکنید و هرطور که دوست دارید خردش کنید ، من قاچ کردم ، بعد لایه لایه شکر و گلابی رو تو یه قابلمه بریزید ، درش رو بزارید و ۲۴ ساعت بزارید بمونه ، بعدش که حسابی آب انداخت و شکر ها حل شد بزارید رو حرات تا بجوشه و قوام بیاد بعد جوهر لیمو رو اضافه کنید و از رو حرارت برش دارید.

گلابی های معمولی بیشتر برای تهیه مارمالاد مناسبتر هستند تا مربا ، چون بافتشون زود متلاشی میشه

[ جمعه ٢ امرداد ۱۳۸۸ ] [ ٥:۳۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed