دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

  

 

 


مارمالاد توت قرمز

مواد لازم

شکر : یک پیمانه سرخالی
توت قرمز: 3 پیمانه
جوهرلیمو:یه کوچولو
ورقه ژلاتین : دو ورق
پودر هل : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه


توتها رو بریزید تو میکسر و پوره ش کنید بعد از الک رد کنید تا تخم هاش جدابشه با شکر و جوهر لیمو قاطی کنید بزارید رو گاز تا بجوشه وقتی غلیظ شد هل رو بهش اضافه کنید ، ورقهای ژلاتین رو بزارید تو آب داغ نرم بشه بعد بندازید تو مارمالاد ازرو گازبردارید هم بزنید تا حل بشن وقتی خنک شد آماده مصرفه ، مارمالاد خوشمزه و خوشرنگی میشه

 

مربای توت

به نسبت مساوی توت و شکررو لایه لایه بریزید تو ظرف ، بزارید 24 ساعت بمونه بعد یه کوچولو جوهرلیمو بزنید بهش بزارید بجوشه و قوام بیاد به همین راحتی
من نصف توت قرمز استفاده کردم نصف توت سفید نتیجه شد مربای پلنگی
درضمن هرچی خواستین ازتوت تهیه کنین اون چوب! کوچولوش ( دمش ) رو جدا نکنین !!!!! چون دراین صورت دچار مشکلات هضم و گوارش میشین

[ جمعه ٢ امرداد ۱۳۸۸ ] [ ٦:٠٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed