دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
 

مواد لازم

شیر نیم لیتر

شکر 40 گرم

نشاسته 40 گرم

تخم مرغ 1 عدد

نمک کمی

وانیل کمی

 

طرزتهیه



نشاسته را با کمی شیر سرد حل کنید بقیه شیر را با شکر و نمک مخلوط روی حرارت بگذارید تا بجوشه بعد نشاسته حل شده را بهش اضافه کنید تا یک جوش بزنه.زرده را با وانیل مخلوط و به شیر و نشاسته اضافه کنید .
سفیده را با همزن بزنید تا سفت بشه بعد به مایه روی حرارت اضافه و مرتب به هم بزنید تا صاف و یک دست بشه بعد از روی حرارت بردارید قالبتون را باید با آب سرد خیس کنید از مواد داخلش بریزید و میوه های خرد شده (دلخواه)درونش بریزین و تو یخچال و بعد نوش جان

من برا اینکه انارها روی دسر قرار بگیره ِ انار ها رو با مقداری کمی از پودینگ مخلوط کردم و ریختم ته قالب ُ بعد ۵ دقیقه گذاشتم یخچال تا کمی ببنده بعد بقیه پودینگ رو ریختم روش.

 

 

[ جمعه ٤ دی ۱۳۸۸ ] [ ٩:٥٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed