دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان


 

مواد لازم

سیب سفت: ۲ عدد

موز سفت و رسیده : ۱ عدد

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه

شکررو بپاشید ته ماهیتابه ، میوه هارو خرد کنید و بچینید روش

 

بزارید رو حرارت ملائم و در ظرف رو هم بزارید. وقتی شکرآب شد در ظرف رو بردارید و اجازه بدید میوه تو کارامل سرخ بشه ، یزان سرخ شدن بستگی به سلیقه خودتون داره ، فقط مواظب باشید چون کارامل زود میسوزه و تلخ میشه

به غیرازموز و سیب میتونید از انبه، اناناس ، نارگیل ، کیوی و کدو تنبل هم استفاده کنید

بعد درظرف مناسب بچینید و روش رو با مغزها و درصورت تمایل خامه تزئین کرده و به صورت گرم سرو کنید.

[ جمعه ٢٢ آبان ۱۳۸۸ ] [ ٩:٥۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed