دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


 

مواد لازم

 

  • گردوی خرد شده : نصف پیمانه
  • آرد : نصف پیمانه
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر :۱ لیتر
  • نشاسته : ۲ قاشق سوپخوری
  • وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
  • کره : ۵۰ گرم
  • بیسکویت: ۱ الی ۲ بسته
  • کاکائو : ۳ قاشق سوپخوری
  • خامه : ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه

 

  • تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
  • شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
  • آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
  • مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
  • این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
  • در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
  • خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
  • این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
  • ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم روی بیسکویت کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
  • گردو رو میتونید بریزید داخلش یا برا ی تزئین ازش استفاده کنید

 

من یه تزئین هول هولکی ! موج مکزیکی زدم به این ترتیب که دوایر متحدالمرکز ازمایه سفید ریختم بعد با نوک چاقو خیلی سطحی ازمرکز به محیط دوایر خط کشیدم ، آلبته این تزئین اگه با حوصله باشه خیلی قشنگتردرمیاد میتونید موج دوبل بزنید که خیلی قشنگ میشه

[ سه‌شنبه ۱٠ آذر ۱۳۸۸ ] [ ۱٠:٠٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed