دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


 

مواد لازم

 

موزرسیده اما سفت : سه عدد

تخم مرغ : یک عدد

شیر: 3 قاشق سوپ خوری

وانیل : کمی

آرد : 3 قاشق سو پخوری

بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

عسل: مقداری

خلال بادام : مقداری

روغن مایع ک مقداری

 

طرز تهیه

تخم مرغ ، شیر ، وانیل ، آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید ، هرموز رو چهار تکه کنید بعد تو این مایع بغلطونید و درروغن مایع داغ سرخ کنید ، بزارید توصافی روغنش بره بعد درحالی که هنوز گرمه روی هرتکه دسر یه قاشق عسل بریزید و خلال بادام رو هم بریزید روش و به صورت گرم نوش جان کنید.

جای شما خالی دیروز یه بارون زیبا تو تبریز باریده بود هوا خنکی خاصی داشت واین دسر خیلی چسبید.

[ چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱٠:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed