دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

پلمبیر یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستونی هست  ، درادامه این دسر رو با تمام ریزه کاریهاش براتون مینویسم

 

 


 

 

مواد لازم ( این مقدار مواد برای ۱۵ نفر کافی است )

 

تخم مرغ : 4 عدد

خامه : یک پیمانه

بستنی وانیلی : 2 پیمانه

پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری

آب کمپوت آناناس : یک پیمانه

کمپوت آناناس خرد شده: 2 پیمانه

شیر داغ : یک پیمانه

شکر : 10 قاشق غذاخوری

پودر قند: 2 قاشق غذاخوری

خلال پسته : نصف پیمانه

وانیل : نوک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه

 

خامه و پودر قند رو روی ظرف یخ بزنید تا خامه فرم بگیره ، آب اناناس رو گرم کنید بعد ژلاتین رو بریزید توش و بزارید رو بخار آب تا کاملا حل بشه ، زرده و سفیده رو ازهم جدا کنید ، سفیده رو کامل بزنید تا مثل برف بشه و وقتی ظرف رو برمی گردونید نریزه ، زرده ها شکر و وانیل رو اونقدر بزنید تا کرم رنگ شده و حجمش دوبرابر بشه بعد شیرداغ رو تدریجا به زرده ها اضافه کنید و سریع هم بزنید تا علاوه بر اینکه زرده ها با شیر داغ پخته میشند ،دلمه هم نبنده و مایع یکدستی به وجود بیاد بعد خامه فرم گرفته ، بستنی ، سفید ه و اناناس رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا مایع یکدست بشه ( دیگه مثل کیک نیست که بعد از اضافه کردن سفیده نشه ازهمزن استفاده کرد! ) درآخر ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید , پسته رو ته ظرف مورد نظر بریزید و مواد دسررو بریزید روش ، این دسر حداقل 10 ساعت باید توفریزر باشه تا حسابی ببنده. بعدش میتونید یا تو همون ظرف تزئین کرده وسرو کنید یا تو ظرف دیگه ای برگردونید ، و یا برش بزنید وبه صورت تک نفره سرو کنید

 

نکته اول: میتونید از ژلاتین استفاده نکنید اما استفاده از ژلاتین باعث انسجام بیشتر دسر موقع سرو میشه چون این دسر مثل بستنی میمونه و آب میشه و باید بلافاصله سرو بشه.

نکته دوم: بعضی ها گردوی خرد شده هم به مواد داخل دسر اضافه میکنند.

نکته سوم : میشه اناناس خرد شده رو از داخل دسر حذف کرد و مثل پسته اون رو ته ظرف چید.

نکته چهارم : میتونید به جای بستنی از همان میزان خامه استفاده کنید دراین صورت به ازا هرپیمانه خامه ، 2 قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کنید اما با بستنی خوشمزه تر میشه

نکته پنجم: هرچند به طور معمول از آناناس برای پلمبیر استفاده میشه اما میتونید ازسایر میوه ها وکمپوتها هم استفاده کنید من جمله گیلاس و آلبالو

 

نکته ششم : همونطور که میبینید من از شیر داغ هم تو مواد استفاده کردم ، تو بعضی دستورها شیر حذف شده فرقی در طعم نداره ولی شیرداغ باعث پخته شدن زرده ها میشه ، اگه نسبت به زرده خام حساسیت نداشته باشید میتونید شیررو حذف کنید.

 

[ جمعه ٢ امرداد ۱۳۸۸ ] [ ۱٠:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed