دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

تو پست مربوط به پلمبیر  نوشتم  که هر چند دستور اصلی این دسر با آناناس هست اما شما میتونید ازمیوه های دیگه هم استفاده کنید

این پلمبیر رو که میبینید با استفاده ازانار درست کردم ، دستور دقیقا مثل قبل هست فقط  به جا آب کمپوت آناناس از یک پیمانه آب انار (‌و مقداری شکر به دلخواه )‌و همچنین به جای کمپوت آناناس از دو پیمانه دانه انار استفاده کردم .

[ جمعه ٢ بهمن ۱۳۸۸ ] [ ۱٠:٥٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed