دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


 

موادلازم

 

تخم مرغ : 2 عدد

ماست : 2 قاشق غذاخوری یا ۲ قاشق غذاخوری شیر

آرد : 2 قاشق غذاخوری پر

پودر هل: یک و نیم قاشق غذاخوری پر

پسته نگینی: 3 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

زعفران ( میتونید حذف کنید) به میزان دلخواه

 

موادلازم برای شهد

 

شکر: 2 لیوان

آب : 1 لیوان

جوهر لیمو: کمی

 

طرز تهیه

 

مواد شهد رو با هم قاطی کنید بزارید رو گار بجوشه بعدش بزارین تا کاملا خنک بشه، مواد لازم برای خاگینه رو با هم حسابی قاطی کنین، روغن مایع رو داغ کنید از مواد با قاشق به طور منظم تو ماهیتابه بریزین ،

هردو طرفش رو سرخ کنین بعد بندازین تو شهد خنک ، سپس خاگینه ها رو بچینید تو یه ظرف شهد رو بریزید روش و سرو کنید.

 

 

[ چهارشنبه ٢٠ آبان ۱۳۸۸ ] [ ۱:۱۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed