دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

قبلا یه مدل برانی کدو ازنوع غذائیش رو براتون نوشته بودم اینم تقریبا با همون مواده با کمی تغییر تو شیوه پخت


مواد لازم

 

کدوی نگینی شده به همراه پوست : ۶ عدد قلمی

سیب زمینی نگینی شده : ۳عدد

گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده: ۳ عددمتوسط

فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد

پیازخرد شده: ۲عدد

سیرخرد شده: ۵ حبه

نمک ،فلفل ؛ روغن مایع و ماست : مقداری

 

طرز تهیه

 

سیب زمینی ها رو سرخ کنید بزارید کنار...

تو همون روغن سیب زمینی ، پیاز رو تفت بدید بعد سیر رو اضافه کنید و بعد کدو و فلفل دلمه رو ، بزارید خوب تفت خورده وکمی رنگش تغییر کنه درآخر گوجه فرنگی و نمک وفلفل رو بریزید و درظرف رو بزارید تا به ملایمت پخته و آبش کشیده بشه ، موقع سرو بکشید تو یه ظرف سیب زمینی ها رو بریزید روش و به همراه ماست سرو کنید........

میتونید بعد ازبرداشت خوراک ازروی گار ماست رو دراندازه دلخواه با غذا مخلوط کرده و سرو کنید اما من همیشه کنارغذا سرو میکنم به نظرم این طوری بهتره

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed