دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


 

مواد لازم


تخم مرغ : یک عدد
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
شیر: 4 قاشق سو پ خوری
آرد : یک و نیم قاشق سو پخوری
جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
آّب: یک دوم پیمانه
زعفران و روغن مایع : مقداری

طرز تهیه

آب و شکررو قاطی کنید بزارید روحرارت تا بجوشه بعد زعفرون بهش بزنین بزارین کنار، تخم مرغ رو باوانیل هم بزنید بعد شیر و آرد و جوش شیرین رو اضافه کنین خوب مخلوط کنین تا مایع یکدست بشه ، روغن مایع رو داغ کنین مایع رو بریزین توش مثل کوکو هرطرفش رو سرخ کنید بعد برش بزنین

 

و بعد شهدرو بریزین روش بزارین چند جوش بزنه بعد سروش کنید. البته میتونین با قاشق دونه دونه هم خاگینه ها رو درست کنید اون وقت دایره دایره میشه.

میتونید آب و شکرو زعفرون رو بدون اینکه بجوشونید همون طوری بریزیدرو خاگینه وبجوشونید ، دراین صورت خاگینه کمی نرمتر میشه.

 
 
خاگینه ای که برش نخورده و روش پودرنارگیل و کاکائو ریخته شده
 
 
این خاگینه کمی کلفت تر پخته شده من این مدلش رو خیلی دوست دارم
 
[ سه‌شنبه ۱٠ شهریور ۱۳۸۸ ] [ ۱:۱٧ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed