دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


تصاویر گویاست دیگه توضیح چندانی نمیخواد

کدو رو هرجور خواستین برش میزنین می چینین ته ظرفی که توش روغن داغ کردین روی کدوها یا نمک و فلفل بپاشید یا شکر بستگی به ذائقه تون داره بعد برنج رو میریزین روش

 

 

[ جمعه ٦ آذر ۱۳۸۸ ] [ ۱:٢۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed