دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آرشيو مطالب

 

 


تصاویر گویاست دیگه توضیح چندانی نمیخواد

کدو رو هرجور خواستین برش میزنین می چینین ته ظرفی که توش روغن داغ کردین روی کدوها یا نمک و فلفل بپاشید یا شکر بستگی به ذائقه تون داره بعد برنج رو میریزین روش

 

 

[ جمعه ٦ آذر ۱۳۸۸ ] [ ۱:٢۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
RSS Feed