دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این نون ازنونهای معروف تبریزه معمولا تو سفره های نذری ، روضه ها ، مراسم عزاداری ، شبهای احیا و سر سفره های افطار سرو میشه ، خالیشم خوشمزه ست ولی با پنیر محشر میشه

 


 

مواد لازم

کره: 150 گرم

ماست: یک دوم لیوان

شیرولرم : یک دوم لیوان

شکر: یک قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق مرباحوری

تخم مرغ: یک عدد

خمیر مایه : 1 قاشق غذاخوری

زنجبیل: یک ونیم قاشق غذاخوری

آرد شیرینی پزی : حدودا ۴ پیمانه

زرده تخم مرغ – شیر – زعفران و کنجد برای روی نان


طرز تهیه

شیرشکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کرده ومیگذاریم تا عمل بیاید. مایه خمیر عمل آومده رو تو لینک زیر میتونید ببینید.

http://www.vszf.blogfa.com/post-363.aspx

تخم مرغ را با چنگال می زنیم بعد کره ذوب شده ٬ زنجبیل ٬ ماست و نمک را به آن افزوده و مخلوط می کنیم. خمیرمایع عمل آمده را هم افزوده وبعد آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز می دهیم تا به دست نچسبد ولی سفت هم نشود. به خمیر حداقل دو ساعت استراحت می دهیم. بعد آن را گلوله گلوله کرده کمی پهن میکنیم رویش هرطرحی خواستیم میزنیم بعد زعفران و زرده و یک قاشق شیر را مخلوط کرده با قلم مو روی نانها مالیده و کنجد میپاشیم .

در فری که ازقبل گرم کردیم وداغ شده در 165 درجه سانتی گرادبه مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم. گریل هم برای طلایی شدن رویه نان ضروری است.

[ جمعه ۱٩ شهریور ۱۳۸٩ ] [ ۱:٢۳ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed