دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه پاستای گیاهی و خوشمزه با اصلیت ایتالیائی

 


موادلازم

 

پاستا: ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی : ۶ عدد

ریحان تازه خرد شده : نصف لیوان

سیر خرد شده : ۳ حبه

فلفل سبز تند : ۲ عدد

پنبر پارمزان: ۲۰۰ گرم

نمک و روغن : مقداری

 

طرز تهیه

 

پاستا رو آبکش کنید

گوجه فرنگی رو میکس کرده و کاملا پوره کنید

فلفل رو حلقه حلقه کنید و به همراه سیر تو روغن تفت بدید بعد ریحان رو افزوده و کمی تفت بدید در انتها پوره گوجه و نمک رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید سس جوشیده و کاملا غلیظ بشه

 

پاستا رو به سس اضافه کرده خوب مخلوط کنید ، درظرفی لایه لایه پاستا و پنبیر پارمیزان رو بریزید

 

بعد حدود ۱۵ دقیقه تو فر قرار داده و سپس سرو کنید.

 

برای مشاهده موارد مشابه کلیک کنید

انواع پاستا

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed