دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

شربت زغال اخته

 


موادلازم

 

زغال اخته رسیده اما سفت : ۵۰۰ گرم

شکر:۱۰۰۰ گرم

آب: ۴ پیمانه

وانیل یا هل: مقداری

 

طرزتهیه

 

زغال ها رو شسته و بزارید خشک بشن

آب و شکر و مخلوط کرده و بزارید رو حرارت تا قوام بیاد یعنی جبابهای ریزی روش تشکیل بشه

بعد زغال را رو بریزید تو شربت

کف قرمز رنگی تشکیل میشه که مهم نیست نمیخواد جمعش کنید بعد ازاینکه ازروحرارت برداشتید خودش محو میشه

حرارت رو کم کنید و هل یا وانیل ر بهش اضافه کرده اجازه بدید ده دقیقه بحوشه ً بعد زغال ها رو به همراه کمی شربت بردارید ُ مابقی شربت رو بجوشونید تا غلیظ تر بشه بعد بزارید خنک بشه وهرموقع دلتون خواست سرو کنید.

نکته: چون زغال ترشه نیازی به جوهر لیمو نداره

 

[ یکشنبه ۸ آبان ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed