دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

دوستان زیادی درمورد پخت ماهیچه سوال کردند برا همین تصمیم گرفتم این پست روبه روش پخت ماهیچه اختصاص بدم .

ماهیچه رو معمولا با باقلاپلو ، رشته پلو یا چلوی ساده سرو میکنن ، البته من این دفعه با دمی شوید سرو کردم .

 


 

مواد لازم برای دو نفر

 

ماهیچه گوسفندی : ۲ عدد

پیاز :۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه ، دارچین ، نمک ، روغن ، فلفل : مقداری

برنچ: ۲ پیمانه

شوید تازه : یک لیوان

 

طرزتهیه

 

اگه می خواهید سس ماهیچه علیظ باشه ، پیاز رو رنده کنید درغیراین صورت اون رو رو خرد کنید ، پیاز رو داخل روغن تفت بدید تاطلائی بشه

بعد زردچوبه رو بهش اضافه کرده و ماهیچه ها رو هم داخل پیاز تفت بدید تا رنگشون تغییرکنه

آب رو با رب خوب مخلوط کرده بریزید روی ماهیچه ، درظرف رو بزارید و بعد ازجوشیدن حرارت رو کم کنید تا بپزه

وقتی ماهیچه پخت تقریبا باید نصف لیوان آب ته ظرف باشه ، مدت زمان پخت تقریبا" ۷۵ دقیقه خواهد بود بعد از پختن کامل ماهیچه نمک رو اضافه کنید ، و بعد کمی دارچین روش پاشیده و سرو کنید

دمی شوید

برای دمی شوید، برنج رو کته کنید ، درمرحله آخر که می خواهید کته رو دم کنید ، شوید رو بهش افزوده مخلوط کرده ، کمی زعفران دم کرده روی برنج ریخته و کته رو دم کنید.

[ شنبه ۱٤ آبان ۱۳٩٠ ] [ ۱:٢٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed