دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این شیرینی از شیرینیهای ماه رمضونه ، بسیار راحته و به آسونی میتونید توخونه تهیه ش کنید


 مواد لازم

 

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

وانیل : مقداری

نمک : نوک قاشق چایخوری

شیر: نصف پیمانه

روغن مایع یا روغن جامد آب کرده : دو قاشق غذاخوری

آرد : تقریبا" ۲ پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای شهد

شکر : ۲ پیمانه

آب : سه چهارم پیمانه

جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری

زعفران: مقداری

گلاب: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه

 

شکر . آب رو مخلوط کرده می گذاریم روی حرارت تا جوشیده و قوام بیاد ( یعنی حبابهای ریز روی شیره رو بپوشونه ) دراین زمان جوهر لیمو ، گلاب و زعفران رو افزروده مخلوط نموده ازرو گاز برمیداریم و می گذاریم کامل خنک شود.

زرده و وانیل رو می زنیم تا جائی که مخلوط بشن بعد شیر و ارد رو افزوده و مخلوط می کنیم ، نمک ، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط کرده روی مواد قبلی الک میکنیم ، تا جائی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه ، خمیر نرمی بدست میاد که داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم.

بعد روی میزکار آرد پاشی کرده ، خمیر را تقریبا: به قطر ۲ تا ۳ میلی متر باز کرده ، یا به صورت لوزی برش می دهیم و یا قالب می زنیم ، بعد درروغن داغ سرخ می کینم ،

روغن باید داغ باشه در غیر این صورت پف نمیکنه ، بعد از سرخ شدن با کف گیر ازداخل روغن برمیداریم تا روغن اضافیش گرفته بشه و بلافاصله درشربت خنک قرار می اندازیم ، مخلوط میکنیم تا کاملا به شربت آغشته بشه ، بعد از ۵ دقیقه ازداخل شربت برداشته و درظرف سرو قرار میدهیم ( میتونید داخل صافی قرار بدید تا شهد اضافیش گرفته بشه )

 

نکته: گوش فیلهائی که برای سری آخر قالب میخورن چون خمیرشون چند سری آرد پاشی میشن ، خمیر کمی سفت میشه و ممکنه موقع سرخ شدن ترک بخورن

 

برای مشاهده موارد مشابه کلیک کنید

 

انواع شیرینی های باقلوائی

 

انواع شیرینی های خشک

[ دوشنبه ۳۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:۳۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed