دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

گوشت مرغ قیمه شده: ۵۰۰ گرم

سیررنده شده : ۲ حبه

پیاز خرد شده : یک عدد

لازانیا: یک بسته ۵۰۰ گرمی

گردوی خرد شده : یک پیمانه

ادویه لازانیا ( یا ادویه پیتزا ) : مقداری

نمک و فلفل ، زعفران : مقداری

پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم

کنجد : یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس سفید

شیر : یک پیمانه

کره : ۲۵ گرم

آرد : یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل : مقداری

 

طرز تهیه

مرغ رو با سیر و نمک آغشته کنید و بزارید کنار ، پیاز رو تفت بدید طلائی که شد ، مرغ رو بهش اضافه کنید

خوب تفت بدید ، در ظرف رو بزارید و حرارت رو کم کنید تا مرغ درضمن سرخ شدن بپزه

بعد گردو ، فلفل ، زعفرون و ادویه لازانیا رو بهش اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید تا گردو ها نرم بشن بعد ازرو گاز بردارید.

برای تهیه سس سفید این غذا ، کره رو آب کنید بعد ارد رو توش تفت بدید تا خامیش گرفته بشه ، شیرسرد رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا آرد قلنبه نشه ، وقتی جوشید نمک و فلفل رو اضافه کرده ازروگاز بردارید.

داخل یه قابلمه بزرگ آب رو بجوشونید یک قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع بریزیدو لازانیا ها رو درسته بریزید توش و بزارید بپزه بعد آبکش کنید وروش آب سرد بگیرید تا نشاسته اضافیش گرفته بشه.

دوتا لازانیا رو مثل + رو هم قرار بدید بعد روشون ادویه لازانیا بپاشید ، ازمایع مرغ وسطش بزارید و به صورت اشکال زیر بپیچید

بعد بچینید تو ظرف پیرکس

س سفید رو بریزید روش

پنیر پیتزا رو بپاشید رو لازانیا و روی اون کنجد بپاشید

این غذا رو درفر یا ماکرو ویو آماده کنید فقط تا حدی که پنیرش آب شده وبرشته بشه ، بعد تا داغه سروش کنید ، سرو این لازانیا خیلی راحته چون نیازی به برش لازانیا نداره .

نوش جون

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed