دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

قیس آوا یه نوع خوراک بسیار خوشمزه و مقویه آذریه که معمولا برای صبحانه روزهای سرد  سرو میشه و در هرسه استان آذری زبان ایران غذای محلی محسوب میشه.

 

 


 

مواد لازم

 

خرمای رطب  : 250 گرم

کره : 50 گرم

گردوی خرد شده : نصف پیمانه

تخم مرغ : 3 عدد

 

طرز تهیه

 

هسته خرما رو بگیرید و داخل کره تفتشون بدید

وقتی خرما کاملا نرم و له شد

گردو رو بهش اضافه کنید

کمی تفت بدید تا گردو ها نرمتر بشن

درانتها تخم مرغ ها رو درظرفی ریخته کمی هم بزنید تا ازلختگی دربیان و به خرما اضافه کنید وقتی تخم مرغ پخت غذا رو تا داغه با نون تازه سرو کنید

 

نکته 1: درتمام طول پخت جرارت باید ملائم باشه تا خرما ها نسوزن

نکته 2: میتونید ازخرمای شیراز هم استفاده کنید اما دراین صورت دو سه قاشق غذا خوری هم باید آب موقع تفت تو کره اضافه کنید، چون این خرما ها خشک هستند اما نتیجه با رطب خیلی بهتره

نکته3: تو بعضی جاها تخم مرغ اضافه نمیکنن و به عنوان خورشت این غذا رو مصرف میکنن.

نکته 4:میتونیدکلا گردو و تخم مرغ  رو حذف کنید فقط خرما رو توکره تفت داده و میل کنید! البته دیگه قیس آوا نیست

 

[ جمعه ٤ آذر ۱۳٩٠ ] [ ٤:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed