دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

پنج پست پیاپی در یک روز به این دلیل هست که جبران دوسه هفته ای رو که نخواهم بود پیشاپیش کرده باشم

این روزها فصل کلم قمریه ، مخصوصا" تو مناطق اذربایجان که کلم های لطیف و خوشمزه ای دارن ، ما ازکلم قمری تو تهیه آش ، بورانی ، دمی و پلو خیلی استفاده میکنیم ، این دمی(دمپخت) یکی ازخوشمزه ترین غذاهائیه که با کلم قمری تهیه میشه.

 


مواد لازم

کلم قمری : ۳ عدد کوچک

مرغ پخته خرد شده : دو لیوان

گشنیز تازه خرد شده : یک لیوان

ساقه جوان کرفس ریز شده : نصف لیوان ( میتونید کلا حذفش کنید )

زعفران ، زردچوبه ، فلفل ، روغن : مقداری

برنج : ۳ پیمانه

 

طرزتهیه

 

کلم قمری ها رو پوست بگیرید

نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت بدید

وقتی کلم ها نرم شدند ؛ کرفس ، مرغ ، گشنیز و ادویه جات و نمک را هم افزوده تفت بدید

برنج رو کته کنید ، درمرحله آخر که کته کمی آبکی بود ، مخلوط رو بهش افزوده ، اجازه بدید کته خوب پخته بشه

بعد دم کنید.

من این دمی رو با شوری هویج و گوجه فرنگی  تزئین کردم ؛ بسیار خوشمزه ست

نوش جان

[ چهارشنبه ٩ آذر ۱۳٩٠ ] [ ٢:٠٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed