دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
قبلا تو پست انواع پاستا درقسمت دایره المعارف آشپزی توضیح دادم که Fettucini یا Tagliatelleبه پاستاهای نواری شکل گفته میشه ، همونطوریه که میدونید پاستها ها با سس های بسیار متنوعی سرومیشن ، این فتوچینی با سس مرغ درست شده خیلی خوشمزه ست به امتحانش می ارزه

 



 

مواد لازم


پاستا فتوچینی: 500 گرم

سینه مرغ : 200 گرم

جعفری خرد شده : یک پیمانه

قارچ: 200 گرم

کرفس ریز شده آب پز: نصف پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد متوسط

پیاز ریز شده: یک عدد

روغن ، ادویه کاری ، نمک ، فلفل و زعفران : مقداری


طرزتهیه


آب رو تو قابلمه بجوشونید بعد یک قاشق غذاخوری پرنمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع توش بریزید ، پاستاها رو بریزید توش و اجازه بدید مغز پخت بشن ، بعد آبکش کنید یه دور آب سر روش بگیرید تا نشاسته اضافیش بره.

برای سس پاستا ، سینه مرغ آب پز رو ریش ریش کنید ، پیاز رو تفت بدید بعد مرغ رو بریدید توش کمی که نفت دادید فلفل دلمه ای ، قارچ و کرفس رو اضافه کنید و خوب تفت بدید بعد ادویه جات ، نمک ، زعفرون و نصف چعفری رو اضافه کنید ، هم بزنید و ازرو حرارت بردارید.



فتوچینی آبکش شده رو داخل ظرف بریزید ریال سس مرغ رو هم بریزید روش و ده دقیقه بزارید تو فر،( یا 2 دقیقه درماکرو ویو) بعد مابقی جعفری رو روغذا پاشیده و سرو کنید.

[ جمعه ٤ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed