دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این سه غذا ، غذاهائی هستند که تو سایتهای آشپزی فارسی به جای هم اشتباه گرفته میشوند درحالی که فرقهائی با هم دارند ،و فقط درظاهر به هم شبیه هستند مثل پلو ، چلو ، ته چین و دمی ما ! امروز میخوام شما رو با این سه نوع غذا آشنا کنم

میتلف

 


MEATLOAF

meat, herbs, and other foods mixed and baked together in the shape of a loaf

 

میتلف: این غذا مخلوطی ازگوشت ، سبزیجات و سایر مواد خوراکی هست که با هم مخلوط شده و به صورت قالبی پخته میشوند.. اکثر غذاهائی که بانام ترین و پاته رایج شدند درواقع میتلف هستند.اگه بخواهیم اسم این غذارو تحت الفظی معنی کنیم میشه قرص گوشت ( مثل قرص نان )

 

ترین

 

TERRINE

a food made of cooked meat, fish, or fruit formed into a loaf shape and served cold, or the dish this is served in

 

ترین: این غذا مخلوطی از گوشت پخته ( انواع گوشتها )یا میوه ها هستند که به صورت قالبی دراومده و به صورت سرد سرو میشود.

اکثر سالادهائی که با انواع گوشتها تهیه میشوند بعد به صورت قالبی و کیک درآورده میشوند درواقع نوعی ترین به شمار میروند ، من یک نوع ترین مرغ خوردم که تقریبا مزه سالاد اولیه میداد. فقط درترین ها باید توجه بشه مواد خیلی ریز و چرخ شده هستند.

" ترین " یک معنای دیگه هم داره که به معنی ظروف سفالی مخصوص طبخ غذا هست که درقدیم این غذا درچنین ظرفهائی آماده میشد . اما امروزه قالبهای مستطیلی درداری هستند که ترین رو داخل اونها تهیه و نگهداری میکنند.

 

واژه " ترین " یک لغت فرانسوی به معنی " زمین " هست ، و چون خاک رس ، ماده اولیه این ظروف اززمین استخراج میشده به این ظروف و به این نوع غذاها " ترین " گفته میشه.

پاته

 

Pâté

a soft food made from meat or fish, that you can spread on bread

 

پاته: یک نوع غذای فرانسوی شبیه میتلف هست با این تفاوت که پاته خیلی نرم تهیه میشه و به صورت ورقه های نازکی با نون سرو میشه ، کالباس درواقع نوعی پاته هست.

پاته ازکلمه قدیمی paste گرفته شده که امروز ه درانگلیسی هم رایجه ، pasteبه معنی ماده غذائی نرم و خمیری شکل است که ازله کردن و کوبیدن میوه ها و گوشتها بوجود میاد. توبعضی ترجمه ها دیده شده که " رب " رو tomato paste ترجمه کردند.

تو بازار پاته های آماده ای فروخته میشوند که مانند شکلاتهای صبحانه آماده هستند

 

 

[ پنجشنبه ۱۳ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٢٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed