دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان

سلام دوستای گلم ، از ابراز لطف و محبتتون ممنونم ، غیبتم دلیل نگران کننده نداشت مشغول درس و مشق و این چورچیزها بودم داریم به شب یلدا نزدیک میشیم و بنا به درخواست شما چند پست درارتباط با این شب خواهیم داشت ، اگه عمری باشه تا روز سه شنبه هر روز یک پست مربوط به یلدا می نویسم

خیلی ازشما دوستای عزیزم تقاضای فسنجون ، آش کلم قمری، برانی کلم قمری و دونات  رو داشتید ، انشا الله بعد از شب چله ، تقاضای شما رو هم اجابت میکنم

و اما بریم سر پست امروز ، از شما چه پنهون ما هندونه شب چله مون رو بریدیم جای شما خالی خیلی هم قرمز و شیرین بود

 

 


مواد لازم

 

ژله سبزرنگ : یک بسته( من ژله لیموی دراژه استفاده کردم )

ژله قرم زنگ ( ژله آلبالو یا انار) : یک بسته

پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری

شیر: یک چهارم پیمانه

شکر: ۲ قاشق غذا خوری

و سه عدد کاسه درسه سایز متفاوت

 

طرز تهیه

 

ژله سبز زو طبق دستور ژله تهیه کنید ( محتوی بسته رو با یه لیوان آب جوش بزارید رو بخارآب تا کامل حل بشه بعد یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید )

این ژله رو تو بزرگترین کاسه بریزید ( من یه قطره رنگ سبز هم به ژله اضافه کردم)

کاسه سایز وسط رو بزارید داخل ژله مواظب باشید که اولا از ژله سبز داخل کاسه دوم نره درثانی کاسه دوم دقیقا" وسط قرار بگیره ، به عنوان وزنه داخل کاسه دو م آب بریزید

ژله رو بزارید یخچال تا کاملا ببنده ، بعد با ملاغه آب رو خالی کرده و ببه جاش آب داغ بریزید یه تکون جزئی بدید و کاسه رو آز ژله جدا کنید ، بدین ترتیب شما کاسه ای دارید که دورتادورش ژله سبز رنگه

ژلاتین رو با یک دوم لیوان آب جوش بزاید رو بخار آب تا حل بشه ، بعد شیر و شکر رو بهش اضافه کنید، اجازه بدید تا ولرم بشه بعد بریزید داخل ژله سبزرنگ

حالا کوچیکترین کاسه رو مثل روش اول بزارید داخل ژله شیر

مجددا" بزارید تو یخچال تا ژله شیر هم ببنده ، کاسه سوم رو هم مثل روش قبل ازژله شیرجدا کرده ، ژله قرمز رو آماده کنید و بریزید داخل ژله ، بدین ترتیب داخل بزرگترین کایه به ترتیب از بیرون به داخل ژله سبز، سفید و قرمز خواهید داشت

مجددا" ژله رو بزارید یخچال تا کامل ببنده ، بعد برگردونید

 

بعد برش زده ، تمیزکاریهاش رو انجام بدید و تزئین کنید

 

 

 نکته : اگه مشکلی با برگردوندن ژله دارید به پست زیر مراجعه کنید

 http://vszf.persianblog.ir/post/267/

 

نوش جان

خوش باشید

[ جمعه ٢٥ آذر ۱۳٩٠ ] [ ٦:۱٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed