دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

 

آب انار : یک لیوان

پودر نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری

شکر: به میزان دلخواه

شربت انار و پودر گردو : مقداری

 

طرز تهیه

 

آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و رو حرارت ملائم قرارداده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی بشه

مسقطی رو بریزید تو قالب دلخواه و بعد بزارید یخچال تا خنک بشه

بعد ازقالب برگردونده با شربت انار و پودر نارگیل تزئین کنید

برای درست کردن شربت انار ، آب انا رو با مقدار دلخواه شکر بجوشونید تا غلیظ بشه ، شربت خوش طعم وگوارائی بدست میاد

نکته اول: شما با این دستور ساده میتونید انواع مسقطی های میوه ای رو تهیه کنید

نکته دوم : درصورت دلخواه میتونید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

نکته سوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انارداره ، ممکنه بخواهید مسقطی شیرین ، ملس یا ترش درست کنید.

[ شنبه ٢٦ آذر ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٥٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed