دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 مافین ها کیکهائی هستند که به صورت تک نفره سرو میشن، بزرگتر ازکاپ کیک هستند ، بافت برخی ازاونها ممکنه مثل نون باشه ، فرق دیگه ای که مافین با کاپ کیک داره اینه که مافین ها میتونن درانواع غیرغذائی هم تهیه بشن، هردوی اونها قابل تزئین کردن هستند.

 مافین اناری که مینویسم بسیار ساده و آسونه، یه دستور پایه ست که میتونید انواع مافینهای میوه ای رو با اون تهیه کنید، درضمن میتونید ازاین دستور برای درست کردن کیک میوه ای ساده هم استفاده کنید.

 

 


مواد لازم( برای تهیه ۹ عدد مافین )

 

تخم مرغ: ۳ عدد

آرد:۲ پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

وانیل : مقداری

آب انار شیرین : یک پیمانه

شکر:یک پیمانه

بیکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری

دانه انار: مقداری

 

طرزتهیه

 

تخم مرغ ها و وانیل رو بزنید تا کاملا کف کنه

 

شکر رو تدریجا بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مانند کرم بشه

 

 هم زن رو کناربزارید ، روغن وآب انارروافزوده مخلوط کنید ، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط کرده و سه بارالک کنید ، سپس تدریجا" به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید

کپسولهای مافین رو تو ظرف بچینید ( من ارکپسولهای سفت استفاده کردم که نیازی به قالب ندارند) و حدود دوسوم حجم اونها رو ازمایع پرکنید ، چند دانه انار روی هرکدوم بریزید

 مافینها رو به مدت ۴۰ دقیقه درفرگرم با حرات ۱۷۰ درجه سانتی گراد یا درماکرو ویو به مدت ۱۳ دقیقه با کلید ترکیبی ۳ بپزید

بعد از سرد شدن هرطور که مایل بودید تزئین کنید ، من ازخامه برای تزئین کیک زیاد خوشم نمیاد برای همین از کرم شانتی استفاده کردم

 توضیحات بیشتر درمورد کرم شانتی رو درلینک زیر ببینید

کیک شکلاتی با کرم شانتی و ژله

این مافین بافت بسیار نرمی داره

 

[ یکشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٤٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed