دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

درادامه دستورهای شب یلدا می رسیم به یه سالاد خوشمزه و زیبا و صدالبته هندوانه ای

 


موادلازم

 

سیب زمینی آب پز: ۳ عدد

تخم مرغ آب پز: ۲ عدد

خیارشوررنده شده که آبش رو گرفتین: ۲ قاشق غذاخوری

آویشن: یک قاشق مرباخوری

پودرسیر: یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل: مقداری

نعناع خشک : ۳ قاشق غذاخوری

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی سفت ریز شده: ۳ عدد

کنجد سیاه : کمی

 

طرزتهیه

 

سیب زمینی و زرده های تخم مرغ رو رنده کرده با سس مایونز، خیارشور ، ادویه جات ونمک مخلوط کنید

درظرفی که میخواهید سالاد رو سرو کنید ازاین مواد تقریبا "یه نیم دایره درست کنید طوری که کناره هاش پهن تر باشه

بعد به ترتیب کارهای زیررو انجام بدید:

۱- قسمت بیرونی و دیواره بیرونی رو باودرنعناع بپوشونید

۲- سفیده های تخم مرغ رو رنده کرده و به طرف داخل سالاد لایه ای ازاون رو فرار بدید

۳- تمام سطح داخلی رو با گوجه فرنگی بپوشونید.

4- روی گوجه فرنگی ها کنجد سیاه بپاشید

نکته اول : شما میتونید این تزئین رو روی انواع سالادها پیاده کنید

نکته دوم: برای قسمت سبز میتونید ازانواع سبزیجات و خیاررنده شده با پوست استفاده کنید.

نکته سوم: میتونید برای قسمت قرمز ازسس گوجه فرنگی و برای قسمت سفید ازسس مایونز استفاده کنید.

نکته چهارم : برای تخم هندوانه میتونید اززیتون سیاه خرد شده هم بهره ببرید.

نکته نجم: و نهایتا" اینکه شما میتونید این تزئین رو به صورت یک چهارم برش هندوانه و یا به صورت دایره کامل درست کنید.

 

نوش جان

شاد باشید

[ دوشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٥٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed